WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Penyakit buah pinggang peringkat akhir buah pinggang tiruan

2018-01-08 23:05

Penyakit buah pinggang peringkat akhir buah pinggang tiruanKemaskini baru: memegang buah pinggang tiruan janji untuk Afflicted orang-orang dengan penyakit buah pinggang peringkat akhir (ESRD)

UPDATE: Dalam bercakap dengan pesakit-pesakit penyakit buah pinggang kronik, soalan am adalah, "berapa lamakah akan peranti pinggang kardioverter tiruan lepas selepas implantasi?" Orang lain bertanya, "Kardioverter buah pinggang tiruanperlu digantikan?"

Well, in makluman pasukan Penyelidikan untuk projek buah pinggang (pemaju kardioverter buah pinggang tiruan) menjawab soalan ini. Mereka mencadangkan bahawa, "peranti ini bertujuan untuk menjadi kekal..." Malah, kajian mereka mendapati bahawa ia boleh mungkin untuk peranti beroperasi selama bertahun-tahun, tanpa kegagalan. Walau bagaimanapun, "jika kegagalan berlaku, penggantian penapis dan/atau sel-sel akan melibatkan pembedahan invasif minimum," kata penyelidik. Mendaftar untuk buah pinggang projek pangkalan data nama untuk dipertimbangkan bagi ujian 2017 dijangka manusia.

Kemaskini Terakhir sebelumnya (12/13): sejak lepas University of California, San Francisco (UCSF) Kemaskini terakhir pada 14 Disember, 2014, sakit buah pinggang di china komuniti telah meminta di amat menggalakkan nombor, "Bilakah buah pinggang tiruan akan bersedia untuk pemindahan?" Baik, menyebabkan penyelidik, Dr. Shuvo Roy, Sekolah farmasi UCSF mengumumkan bahawa mereka menganggarkan percubaan-percubaan klinikal akan diselesaikan pada kira-kira 5 tahun, menjelang tahun 2020. "Apabila percubaan-percubaan klinikal telah melengkapkan," Dr. Roy berkata, "peranti akan dengan serta-merta tersedia untuk pesakit-pesakit."

Ianya sangat menarik untuk mempertimbangkan kemungkinan mempunyai satu ginjal tiruan kardioverter yang sedia ada bagi pemindahan hanya 5 tahun pendek, anda tidak akan bersetuju? Ini benar-benar boleh menghapuskan keperluan bagi senarai menunggu buah pinggang pemindahan. UCSF "Buah pinggang projek" pasukan akan bekerjasama dengan pengeluar untuk berbincang dan menguruskan butir-butir dalam pengeluaran dan pengedaran semasa percubaan-percubaanklinikal.

Dr Roy juga ditangani naysayers (orang yang Daftar pandangan negatif atau pesimistik) yang menyarankan bahawa buah pinggang kardioverter tiruan adalah satu idea yang tidak praktikal dan berkata bahawa mereka sudah "lapuk oleh satu dekad atau lebih." Doktor terus menulis, "projek buah pinggang ini adalah satu usaha pasukan pelbagai disiplin, perbandingan yang melibatkan asas saintis, jurutera, Veterinar, pakar-pakar perubatan, dan agensi kawal selia. Kami telah mengambil projek ini dari gagasan bahawa Dr. Fissell dan saya dikonsepkan pada tahun 1999 untuk ujian bangku dan sekarang, seperti yang dilaporkan di persidangan American Society of Nephrologists (ASN) buah pinggang minggu tahun ini, berterusan menguji teknologi di kalangan haiwan."

buah pinggang hospital di china percaya bahawa terdapat banyak harapan yang diberikan untuk komuniti penyakit buah pinggang kronik dan dialisis, kawan-kawan. Walau bagaimanapun, Apakah pendapat anda? Adakah anda bersedia untuk itu tiruan kardioverter buah pinggang pemindahan? Klik di sini dan Sertai perbincangan meriah buah pinggang di hospital di china Facebook Fan Page sekarang untuk berkongsi fikiran dan/atau kebimbangan anda. Pastikan untuk berkongsi maklumat ini dengan anda rakan-rakan di Facebook dan pengikut di Twitter. Selain itu, lengkapkan di bawah borang untuk maklumat berkenaan dijangka 2017 tiruan kardioverter buah pinggang PERMINDAHAN manusia perbicaraan dan bagaimana untuk mendaftar. Pastikan anda mendaftar lebih cepat daripada kemudian!

Sebelum ini:Boleh seseorang membina kehidupan lama yang baik dialisis?

Artikel seterusnya:Sesetengah pesakit dialisis mengatakan mereka adalah Uncomfortable

Tag: penyakit buah pinggang peringkat akhir Dialisis rawatan rawatan penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat