WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Boleh seseorang membina kehidupan lama yang baik dialisis?

2018-01-08 01:03

Boleh seseorang membina kehidupan lama yang baik dialisis?Sebagai seorang pesakit yang menderita dari akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD), anda perlu tahu semua tentang jangka hayat purata dengan rawatan dialisis buah pinggang. Secara amnya kadar kematian adalah lebih tinggi pada pesakit penyakit ginjal tahap akhir (ESRD) berbanding populasi lebih besar. Walaupun berdasarkan statistik purata hayat tampaknya menjadi rendah (3-5 tahun), anda perlu tahu bahawa ramai orang hidup lama dan bahagia hidup (25 + tahun)semasa dialisis jadi anda semunasabahnya boleh berharap untuk kehidupan panjang yang baik walaupun tanpa seorang penderma buah pinggang.

Jangka hayat dialisis berbeza-beza bergantung kepada keadaan kesihatan lain serta survival dikurangkan dijangka kadar akibat usia. Walau bagaimanapun, cabaran perubatan tambahan atau usia itu sendiri bukanlah penghalang untuk berbuat baik pada dialisis. Antara benci statistik ini dan Realitinya mereka maksudkan sangat sedikit, malah kebanyakan statistik jenis ini digunakan untuk tujuan pembiayaan dan belanjawan. Di dunia yang nyata, orang-orang dengan akhir peringkat buah pinggang penyakit (ESRD) sering membawa kehidupan yang panjang, produktif dan menyeronokkan semasa dialisis.

Ada ada soalan bahawa terdapat banyak emosi dan fizikal kesan sampingan yangpesakit dialisis akan melalui. Terdapat kesan-kesan sampingan yang biasa untuk anemia, jangkitan, loya, sakit kepala, senggugut, tekanan darah rendah, kehilangan selera makan dan kemurungan. Kesan sampingan ini adalah nyata dan berkekalan dan Dialisis pesakit mungkin perlu tinggal bersama beberapa atau semua inisepanjang kehidupan mereka kecuali mereka berjaya mendapatkan seorang penderma buah pinggang. Walaupun dengan pengetahuan ini, ia adalah penting bagi mereka yang mengalami dialisis untuk mengekalkan sikap yang positif dan beriman untuk memimpin yang memenuhi keperluan kehidupan seharian, tanpa mengira statistik mengenai jangka hayat mereka. Tahu bahawa anda boleh melakukan ini! Fikirkan penyakit buah pinggang kronik (CKD) sebagai satu cabaran untuk bertemu Ketua terakhir. buah pinggang hospital di china adalah sumber yang boleh membantu anda menjadi rakan kongsi dalam penjagaan anda dan menjalani kehidupan yang berpanjangan dan bertambah baik.

Dialisis bukanlah hukuman mati. Anda boleh hidup kaya dan penuh walaupun halangan anda dari segi fizikal atau emosi jika anda memupuk menghargai kehidupan. Kekal positif. Jangka hayat dan kualiti kehidupan anda bergantung kepada sokongan yang betul, perspektif dan sikap. Jangan lupa untuk melakukan perkara yang anda suka yang membuat anda gembira seperti melawat dengan kawan-kawan, pergi makan malam dan mengambil cuti. Anda boleh menjadi salah satu daripada banyak untuk membuktikan bahawa statistik tidak selalu digunakan.

Sebelum ini:Pemindahan buah pinggang keengganan pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Penyakit buah pinggang peringkat akhir buah pinggang tiruan

Tag: penyakit buah pinggang peringkat akhir Dialisis rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat