WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Dialisis membenarkan kebebasan pesakit buah pinggang dalam Diet, salah faham

2018-01-04 19:19

Dialisis membenarkan kebebasan pesakit buah pinggang dalam Diet, salah fahamDialisis kerap lebih banyak membenarkan kebebasan pesakit buah pinggang dalam Diet, salah faham?

Kebijaksanaan konvensional menunjukkan bahawa jenis dan kekerapan dialisis akan menentukan bagaimana liberal diet yang anda boleh mengambil. Apabila rumah dialisis dilakukan lima atau enam hari seminggu, diet adalah kurang ketat berbanding dengan minggu selama tiga hari di pusat dialisis. Ini adalah kerana cecair buangan dan tambahan dikeluarkan secara lebih kerap.

Walau bagaimanapun, satu kajian baru yang dikeluarkan oleh Yayasan buah pinggang negara menyatakan bahawa, "Tempahan jangka pendek kajian lebih kerap dialisis tidak menunjukkan manfaat besar dalam meningkatkan taraf pemakanan." Hemodialisis harian tiga dan 5 ujian waktu malam hemodialisis telah dikenal pasti. Lebih kerap hemodialisis tidak muncul untuk sentiasa meningkatkan tahap serum albumin, berat selepas dialisis, kadar catabolic protein atau pengambilan protein dan tenaga yang diukur oleh diari makanan. Walau bagaimanapun, Jadilah peningkatan tahap fosforus serum dan penurunan dalam penggunaan pengikat fosfat, terutamanya dalam peserta yang menerima hemodialisis waktu malam.

Biasanya jenis rawatan dialisis yang awda pilih mempunyai banyak kaitan denganmakanan yang anda mahu untuk makan berbanding makanan yang anda perlu mengehadkan atau mengelak. Walaupun Tempahan jangka pendek kajian lebih kerap dialisis tidak menunjukkan manfaat besar dalam meningkatkan taraf pemakanan, beberapa faedah pemakanan boleh terakru dengan dialisis yang lagi susulan atau jangka panjang, atau kedua-duanya.

buah pinggang hospital dalam kedudukan china mengenai perkara ini adalah bahawa ia adalah penting untuk mendengar pasukan penjagaan kesihatan anda dan mengikuti garis panduan pemakanan mereka menetapkan untuk mengelakkan komplikasi. Anda harus mampu untuk memberitahu jika anda mengikuti diet yang bekerja untuk anda berdasarkan apa yang anda rasakan. Anda harus berasa lebih baik, mempunyai selera makan yang sihat, mengawal tekanan darah yang baik,dan mengalami bengkak ditolak jika diet yang sesuai. Garis bawah adalah untuk membincang hal ini dengan pasukan penjagaan kesihatan anda dan belajar semua yang anda boleh tentang keadaan anda.

Sebelum ini:Makanan ringan dan guni tengah hari untuk dialisis dan pesakit dialisis pra

Artikel seterusnya:Pemindahan buah pinggang keengganan pesakit dialisis

Tag: Dialisis diet makanan Diet penyakit buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat