WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Kitaran terapi untuk penyakit buah pinggang

2017-12-19 22:02

Kitaran terapi untuk penyakit buah pinggangBulatan terapi untuk penyakit buah pinggang. Kitaran terapi, sebagai satu kaedah yang tradisional Cina Perubatan (TCM), boleh membantu menguatkan tubuh. Bagi penghidap penyakit buah pinggang, terapi ini adalah mampu membantu berpenyakit buah pinggang untuk membersihkan darah dengan menghapuskan bahan buangandan toksin.

Terapi Circle adalah satu rawatan baru pada masa kini, keutamaan yang adalah untuk membuang toksin dalam darah! Lazimnya bercakap, doktor akan mengisar ubat Cina tradisional yang boleh menarik keluar toksin terlebih dahulu, kemudian memburuk-burukkan mereka ke bahagian badan yang berbeza mengikut penyakit yang berbeza. Sementara itu, mereka juga menggunakan ubat untuk membuang toksin yangberbeza dari darah dalam badan manusia.

Bagaimana untuk melakukan terapi ini tepat? Butiran adalah seperti berikut.

Pertama, mencari bahagian aktif yang penyakit terletak pada permukaan kulit melalui teori Meridian dan teknik Palpation.

Kedua, merangka gyrate bulatan di bahagian-bahagian yang aktif dengan ubatan Cina yang dibuat khas secara berterusan!

Apa kesan jangka pendek yang terapi tidak mempunyai? Bagi pesakit dengan penyakit sejuk, mereka akan mempunyai demam, ruam, peluh, peningkatan selera makandan sebagainya. Sementara itu, pucat kulit, mengantuk, cirit-birit akan berlaku kepada pesakit-pesakit lain dengan pyreticosis. Apabila gejala-gejala tersebut berlaku, iamenunjukkan bahawa pesakit yang menerima kesan yang baik dengan kalangan terapi.

Di samping itu, Terdapat empat bahagian untuk orang ramai untuk memberi perhatian kepada tentang rawatan.

Satu, tiga jenis orang tidak dibenarkan untuk menerima terapi circle, iaitu orang yang mempunyai alahan kulit dan sensitif fizikal, wanita hamil dan orang dengan pecahkecederaan.

Dua, pesakit perlu memberi perhatian kepada penyimpanan yang hangat, mereka tidak boleh membuka Penyaman udara pada musim panas.

Tiga, bulatan tidak disimpan kerja lebih masa, dalam hal yang merosakkan kulit.

Empat, pesakit boleh pagar di bulatan perubatan dengan liquorice dan rehmannia akar salap, jadi yang membuang penyakit dari akar.

Sebelum ini:Rawatan penjerapan imun bagi penyakit buah pinggang

Artikel seterusnya:Kesan-kesan sampingan dalam hemodialisis

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang Kitaran terapi

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat