WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Rawatan penjerapan imun bagi penyakit buah pinggang

2017-12-19 21:59

Rawatan penjerapan imun bagi penyakit buah pinggangPenjerapan imun rawatan menjadikan kelebihan penjerapan kolum Khas harta adsorptive terdiri daripada plasma dipisahkan termasuk faktor-faktor yang akan timbulkan penyakit berupa sembuh, antibodi dan sesetengah bahan dengan affinity fizikal dan kimia yang khusus sebagai ligand dan pembawa walaupun extracorporeal peredaran, untuk menghapuskan faktor-faktor yang akan timbulkan penyakit selektif dansecara khususnya.

Penjerapan imun rawatan menjadikan kelebihan penjerapan kolum Khas harta adsorptive terdiri daripada plasma dipisahkan termasuk faktor-faktor yang akan timbulkan penyakit berupa sembuh, antibodi dan sesetengah bahan dengan affinity fizikal dan kimia yang khusus sebagai ligand dan pembawa walaupun extracorporeal peredaran, untuk menghapuskan faktor-faktor yang akan timbulkan penyakit selektif dansecara khususnya.

Langkah 1

Output darah dari arteri akhir.

Langkah 2

Plasma mengandungi antibodi akan timbulkan penyakit seperti globulin imun kompleks imun, RF(rheumatoid factors), dan lain-lain yang boleh dihapuskan oleh rawatan penjerapan imun.

Langkah 3

Lukisan darah pesakit menjadi pemisah plasma, membawa sel darah yang dipisahkan kembali ke badan. Dan unsur-unsur yang toksik dalam plasm yang boleh dihapuskan walaupun imun adsorber.

Langkah 4

Plasm adsorbed kembali ke tubuh melalui urat.

Sebelum ini:Hemodialisis adalah satu rawatan untuk kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Kitaran terapi untuk penyakit buah pinggang

Tag: penyakit buah pinggang rawatan rawatan penyakit buah pinggang Penjerapan imun

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat