WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Apakah prinsip Diet untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-10-04 10:19

Apakah prinsip Diet untuk pesakit-pesakit dialisisSesetengah penyakit buah pinggang percaya mereka boleh mengambil mana-mana perkara-perkara yang mereka suka sebaik sahaja mereka mula dialisis. Tetapi masih ada keterbatasan diet pesakit dialisis. Sementara waktu, apakah prinsip diet untuk pesakit-pesakit dialisis?

Diet garam yang rendah.

Garam ini akan disimpan di dalam badan seperti buah pinggang boleh benar-benar mengeluarkannya dari badan. Dan oleh itu, tekanan darah akan dinaikkan, yang seterusnya akan membawa kepada kerosakan buah pinggang. Selain itu, tekanan darah tinggi yang tidak terkawal akan mendorong penyakit-penyakit kardiovaskular dan serebrovaskular yang mungkin bangkit risiko kehidupan.

Diet rendah lemak.

Anda tahu terlalu banyak lemak dalam badan akan menyekat darah, Selain itu, ia akan mempengaruhi hasil dialisis dan kadar kerosakan buah pinggang. Yang paling penting adalah bahawa lebih banyak lemak dalam darah akan memberi risiko terhadap kematian.

rendah-kalium.

Seperti yang semua kita tahu, kalium terlalu banyak akan menyebabkan masalah jantung dan ia kebanyakannya akan dikeluarkan dari badan dengan buah pinggang. Jadi, sila mengambil makanan yang kaya dengan kalium.

Selain pemakanan, pesakit boleh mengambil rawatan alternatif kepada dialisis kerana dialisis boleh mengurangkan fungsi buah pinggang dan membawa terlalu banyak penderitaan kepada pesakit.

Sebelum ini:Mengapa kegagalan buah pinggang perlu mengurangkan pengambilan garam

Artikel seterusnya:Loya dan dialisis, Adakah ada cara untuk menghilangkan ia

Tag: Dialisis diet

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat