WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana saya boleh dipulihkan kecuali dialisis

2018-09-18 09:08

Bagaimana saya boleh dipulihkan kecuali dialisisHello, doktor. Saya pesakit kegagalan buah pinggang. Doktor saya mengatakan bahawa ada cara untuk membantu saya kecuali pemindahan buah pinggang dan dialysis. Adakah terdapat kaedah lain untuk merawat saya? Bagaimana saya boleh dipulihkan kecuali dialisis? Sila Sila cadangkan.

Disebabkan kelemahan dialisis, pesakit kegagalan buah pinggang lebih banyak dan lebih banyak meminta rawatan alternatif untuk dialisis menyerupai pesakit kegagalan buah pinggang. Apa yang mereka akan dirawat daripada adalah kadar disembuh, kesan sampingan dan kos. Dan anda boleh mengetahui beberapa maklumat yang relatif dalam esei.

Pertama sekali, apa yang saya akan memberitahu anda ialah bahawa terdapat tiada benar-benar penawar kepada pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang kerana kita tidak boleh menyimpan sel-sel mati buah pinggang. Apa yang boleh kita lakukan untuk anda adalah untuk membaiki sel-sel berpenyakit buah pinggang dan tisu-tisu dan memperbaiki fungsi buah pinggang, dan kemudian, anda boleh hidup kehidupan yang lebih baik.

Kami menggunakan herba yang sangat baik dari alam semulajadi untuk membantu pesakit pulih. Sebenarnya, yang herba akan meningkat berdasarkan keadaan individu penyakit pesakit. Dengan itu, anda tidak perlu risau tentang kesan sampingan rawatan.

Selain itu, rawatan kami termasuk mengeluarkan toksin terapi, terapi Moxibustion, terapi mandian kaki dan sebagainya. Mereka bukan sahaja dapat menghapuskan toksin dan bahan buangan dari badan, peredaran darah, mengaktifkan sel-sel ginjal dan meningkatkan fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Boleh pesakit dialisis lima tahun hidup kehidupan yang lebih baik tanpa dialisis

Artikel seterusnya:Mengapa kegagalan buah pinggang perlu mengurangkan pengambilan garam

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat