WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk Alive tanpa dialisis untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

2018-09-09 09:20

Bagaimana untuk Alive tanpa dialisis untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggangPemindahan dialisis dan buah pinggang merupakan dua rawatan utama untuk pesakit kegagalan ginjal, walaupun mereka mempunyai terlalu banyak kelemahan. Tetapi, Adakah anda tahu dialisis dan pemindahan buah pinggang bukanlah satu-satunya cara untuk merawat pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang? Manakala, bagaimana untuk hidup tanpa dialisis untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang?

Untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang, mereka buah pinggang tidak boleh tahan kerjanya untuk mengeluarkan pelbagai toksin dan bahan buangan dari badan benar-benar. Dan kemudian, perkara-perkara yang tidak diingini akan disimpan di dalam badan sedikit demi sedikit. Ini adalah sebab mengapa pesakit kegagalan buah pinggang akan mempunyai siri daripada penyakit seperti bengkak, protein dalam air kencing, darah dalam air kencing dan lain-lain.

Dalam kes ini, doktor akan mengesyorkan pemindahan ginjal. Kerana ianya sukar untuk mengetahui buah pinggang sepadan dan sihat untuk menggantikan kerosakan salah satu. Oleh itu, pesakit perlu mengambil dialisis menunggu buah pinggang. Walau bagaimanapun, dengan dialysis, fungsi buah pinggang akan dapat dikurangkan secara beransur-ansur, dan akhirnya, pemindahan buah pinggang akan menjadi satu-satunya pilihan untuk merawat pesakit.

Yang mengatakan, pesakit yang mempunyai penyakit buah pinggang perlu mengambil satu rawatan berkesan untuk memulihkan fungsi buah pinggang untuk mengelakkan dialisis dan buah pinggang pemindahan, mengeluarkan toksin terapi dan ubat-ubatan Cina, sebagai contoh.

Sebelum ini:Adakah terdapat sebarang had pemakanan untuk pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Boleh pesakit dialisis lima tahun hidup kehidupan yang lebih baik tanpa dialisis

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat