WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Adakah terdapat sebarang had pemakanan untuk pesakit-pesakit dialisis

2018-09-06 09:46

Adakah terdapat sebarang had pemakanan untuk pesakit-pesakit dialisisIa adalah idea yang salah yang sesetengah pesakit rasa mereka boleh makan anythings apabila mereka mula dialisis. Sebenarnya, diet pesakit-pesakit dialisis yang perlu di bawah kawalan ketat.

Menurut penyelidikan klinikal, pesakit dialisis buah pinggang tidak boleh mengambil fungsinya untuk menapis darah dan menghapuskan perkara-perkara yang tidak diingini dari badan apa-apa lagi. Yang mengatakan, pesakit akan sakit dengan gejala-gejala yang begitu banyak apabila lebih banyak dan lebih banyak toksin dimasukkan ke dalam badan. Supaya, pesakit perlu mengambil dialisis untuk mengurangkan ketidakselesaan dan memanjangkan jangka hayat. Di samping itu, dialisis yang boleh melindungi buah pinggang daripada mencederakan. Dengan dialisis, pesakit akan mempunyai kelemahan, kurang selera makan, kurang output kelantangan air kencing, dan sebagainya. Akhirnya, pemindahan buah pinggang akan menjadi satu-satunya cara untuk pesakit.

Oleh itu, pesakit tidak boleh mengambil apa-apa perkara yang memudaratkan buah pinggang untuk melambatkan perkembangan penyakit tersebut. Apa yang lebih, yang salah akan memburukkan lagi komplikasi dialisis. Jadi, pesakit-pesakit dialisis yang perlu membuat rundingan dengan doktor tentang senarai makanan sebelum mengambil makanan.

By the way, jika pesakit boleh mengambil satu rawatan semulajadi untuk memulihkan fungsi buah pinggang, mereka boleh mengurangkan kekangan dalam diet, boleh mengambil apa-apa makanan pada bersedia.

Sebelum ini:Bagaimana untuk mengurangkan Cramp otot untuk pesakit-pesakit dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk Alive tanpa dialisis untuk pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang

Tag: Dialisis diet

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat