WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Berapa banyak air yang dialisis yang boleh minum

2018-09-05 14:56

Berapa banyak air yang dialisis yang boleh minumAdakah anda tahu berapa banyak air perlu minuman orang? Kelaziman, seseorang yang sihat perlu mengambil lapan gelas air untuk mengekalkan aktiviti kehidupan; pesakit penyakit buah pinggang perlu mengambil sedikit air berdasarkan keadaan penyakit mereka; pesakit-pesakit dialisis adalah terhad untuk minum air pada wasiat mereka.

Malah, pesakit dialisis akan diminta untuk mengambil diet garam yang rendah untuk mengurangkan rasa dahaga, dan kemudian, pesakit boleh mempunyai kurang pengambilan air. Apa yang lebih, termasuk bendalir dalam makanan juga kepunyaan Jumlah pengambilan air untuk pesakit-pesakit dialisis, seperti buah-buahan, sup, susu dan makanan lain.

Jika anda tidak mahu mempunyai diet yang begitu terbatas, anda boleh mengambil satu rawatan berkesan seperti ubat-ubatan Cina untuk mengubahsuai fungsi ginjal supaya mengelakkan dialisis dan makan benda-benda di bersedia.

Fungsi-fungsi mikro-Cina ubat Osmotherapy:

Memperluaskan saluran darah, menghilangkan stasis darah dan mempercepatkan peredaran darah.

Melindungi buah pinggang dari terus rosak.

Baiki yang rosak tetapi tidak necrotic sel-sel buah pinggang.

Memperbaiki fungsi buah pinggang.

Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai rawatan oang dialisis atau diet pesakit dialisis, hantarkan keadaan penyakit anda dan sila hubungi kami. Kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bolehkah terapi sel Stem menggantikan pemindahan ginjal untuk merawat kegagalan buah pinggang

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menghilangkan penyakit-Edema refraktori untuk pesakit-pesakit penyakit buah pinggang

Tag: Dialisis air

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat