WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Apa rawatan yang boleh menjadi alternatif dialisis

2018-09-04 10:03

Apa rawatan yang boleh menjadi alternatif dialisisApakah rawatan boleh menjadi alternatif yang dialisis? Walaupun, dialisis boleh melegakan gejala-gejala tersebut seperti tahap creatinine tinggi yang disebabkan oleh kegagalan buah pinggang dalam masa yang singkat, tetapi ia bukanlah pilihan terbaik untuk pesakit penyakit buah pinggang.

Mengapa dialisis bukanlah pilihan terbaik untuk pesakit kegagalan buah pinggang?

Terdapat syak bahawa dialisis boleh membantu pesakit yang menghilangkan creatinine tinggi, tetapi kami percaya dialisis bukanlah cara terbaik. Dialysisand pemindahan ginjal adalah sesuatu pesakit penyakit buah pinggang yang tidak sabar-sabar untuk mengelakkan. Walaupun dialisis adalah satu kemestian kadang-kadang dan ia mempunyai kesan yang ketara dalam melegakan gejala-gejala, tetapi ia tidak boleh merawat penyakit buah pinggang dari akar. Anda tahu buah pinggang mempunyai banyak fungsi, sementara dialisis hanya boleh menggantikan fungsi buah pinggang menghapuskan cecair yang berlebihan dan toksin beberapa. Apa yang lebih, dialisis tidak dapat berbuat apa-apa tentang kerosakan buah pinggang. Terma-terma yang lama dialisis boleh membuat mengekalkan fungsi buah pinggang menurun.

Apakah rawatan boleh menjadi alternatif yang dialisis?

Seperti yang kita semua tahu semua orang-orang gejala penyakit buah pinggang disebabkan oleh gangguan buah pinggang, jadi asalkan rawatan boleh membaiki buah pinggang rosak dan membetulkan gangguan buah pinggang, ia akan merawat penyakit buah pinggang dari puncanya.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai satu kombinasi yang sempurna tradisional Perubatan Cina dan perubatan Barat, ia mempunyai kesan yang luar biasa dalam merawat penyakit buah pinggang. Ia boleh meningkatkan fungsi buah pinggang dan melegakan gejala-gejala penyakit buah pinggang dengan membaiki buah pinggang rosak. Selain itu, ianya lebih semulajadi dan selamat untuk pesakit penyakit buah pinggang.

Sebelum ini:Bagaimana untuk memulihkan kerosakan buah pinggang tanpa dialisis

Artikel seterusnya:Bolehkah terapi sel Stem menggantikan pemindahan ginjal untuk merawat kegagalan buah pinggang

Tag: Dialisis rawatan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat