WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk memulihkan kerosakan buah pinggang tanpa dialisis

2018-09-03 09:30

Bagaimana untuk memulihkan kerosakan buah pinggang tanpa dialisisSaya pesakit penyakit buah pinggang dan sekarang saya tahap creatinine adalah 7.5, sila beritahu saya bagaimana untuk memulihkan kerosakan buah pinggang tanpa dialysis." Ia adalah diketahui bahawa dialisis adalah satu cara yang biasa untuk melegakan simptom kegagalan buah pinggang, tetapi ia tidak boleh memulihkan buah pinggang rosak. Jadi orang yang mempunyai penyakit buah pinggang ingin mencari beberapa cara untuk membaiki buah pinggang rosak, oleh itu untuk hidup seperti orang biasa.

Adakah terdapat peluang untuk pesakit penyakit ginjal untuk memulihkan buah pinggang rosak?

Malah, Semua mereka buah pinggang tisu, kecuali nekrosis orang-orang, boleh diperbaiki dengan rawatan yang betul. Jadi selagi pesakit boleh mendapatkan rawatan yang sesuai tepat pada masanya mereka boleh mendapatkan peluang untuk memulihkan kerosakan buah pinggang.

Bagi orang-orang creatinine 7.5 mereka buah pinggang telah rosak teruk, sesetengah tisu-tisu buah pinggang telah pergi nekrosis, jadi mereka mungkin kehilangan peluang untuk memulihkan buah pinggang mereka benar-benar. Walau bagaimanapun, mereka juga boleh meningkatkan fungsi buah pinggang ke tahap yang tertentu. Ianya bermaksud mereka masih mempunyai peluang untuk menghentikan atau memperlahankan perkembangan penyakit ini.

Bagaimana untuk membaiki buah pinggang rosak tanpa dialisis?

Perubatan Cina sebagai salah satu inovasi perubatan tradisional herba Cina, ia boleh membaiki buah pinggang rosak oleh pembekuan anti, anti radang, anti kaedah temubual dan membesarkan saluran darah. Di samping itu, jenis terapi ini juga boleh melindungi kerosakan buah pinggang borang tambahan dan menyediakan nutritions cukup untuk membaiki buah pinggang rosak.

Jadi bagi pesakit penyakit buah pinggang dengan tahap creatinine 7.5 mereka boleh memperbaiki buah pinggang mereka rosak oleh Perubatan Cina, oleh itu untuk hidup kehidupan yang lebih baik tanpa dialisis.

Sebelum ini:Boleh dialisis merawat kegagalan buah pinggang dari sebab-sebab yang asas

Artikel seterusnya:Apa rawatan yang boleh menjadi alternatif dialisis

Tag: Dialisis Buah pinggang rosak

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat