WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Boleh dialisis merawat kegagalan buah pinggang dari sebab-sebab yang asas

2018-09-01 18:30

Boleh dialisis merawat kegagalan buah pinggang dari sebab-sebab yang asasBoleh dialisis merawat kegagalan buah pinggang dari sebab-sebab yang asas? Seperti yang kita semua tahu, dialisis adalah satu kaedah menyelamatkan nyawa pesakit-pesakit kegagalan buah pinggang dengan menghapuskan sebahagian toksin dan cecair daripada tubuh. Walau bagaimanapun, ia tidak boleh mengubati kegagalan buah pinggang atau memperbaiki fungsi buah pinggang.

Mengapa dialisis tidak dapat merawat kegagalan buah pinggang dari puncanya?

Buah pinggang kita adalah sepasang organ-organ penapisan yang canggih dalam tubuh manusia. Mereka bekerja 24 jam sehari untuk menapis toksin di dalam pelbagai saiz dari kami termasuk micromolecular, pertengahan-molekul darah dan mukopolisakarida toksin sepenuhnya. Oleh itu, dalam peredaran darah yang sihat.

Di samping itu, dialisis hanya boleh mengalih keluar orang-orang micromolecular toksin seperti creatinine, urea dan lain-lain. Banyak toksin pertengahan-molekul dan mukopolisakarida toksin akan masih berlama-lama di dalam darah. Racun ini bukan sahaja boleh menjejaskan buah pinggang anda, tetapi juga boleh menjejaskan organ-organ tubuh dan sistem lain buruk. Itulah sebabnya banyak Dialisis pesakit biasanya meninggal dunia komplikasi dialisis.

Apatah lagi, kerana buah pinggang anda sendiri akan digantikan dengan dialisis, buah pinggang anda sendiri akan berhenti berfungsi secara beransur-ansur. Sebagai hasilnya, saiz buah pinggang anda akan mengecut dan jumlah air kencing anda juga akan jatuh. Oleh itu, tiada akan tiada aliran darah melalui buah pinggang anda.

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang menyingkirkan dialisis?

Malah, bagi pesakit yang belum dialisis terlalu lama dan seolah-olah keadaan keseluruhan mereka baik, dengan satu rawatan yang berkesan dalam masa, fungsi buah pinggang akan pasti boleh diperbaiki dan kemudian pesakit akan mendapat peluang untuk menyingkirkan dialisis. Walau bagaimanapun, bagi pesakit yang telah mengambil dialisis untuk masa yang lama, ia adalah sukar untuk menyingkirkan dialisis tetapi mereka juga dapat mengurangkan masa dialisis itu untuk hidup kehidupan yang bermutu.

Sebelum ini:Kenapa fungsi buah pinggang mempunyai sebarang kemajuan selepas dialisis

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk memulihkan kerosakan buah pinggang tanpa dialisis

Tag: Dialisis kegagalan buah pinggang menyebabkan

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat