WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Kenapa fungsi buah pinggang mempunyai sebarang kemajuan selepas dialisis

2018-08-28 10:16

Kenapa fungsi buah pinggang mempunyai sebarang kemajuan selepas dialisis"Saya telah mengalami dialisis selama berbulan-bulan tapi Kenapa fungsi buah pinggang telah tiada apa-apa peningkatan? Di samping itu, air kencing saya adalah kurang daripada sebelum anda boleh beritahu saya sebab."salah satu daripada penyakit buah pinggang pesakit bertanya kepada saya. Benar-benar telah dialisis tetapi tiada peningkatan buah pinggang fungsi bukanlah masalah peribadi, ia berkaitan dengan ramai orang yang mengalami dialisis. Seterusnya saya akan berkongsi beberapa maklumat yang berkaitan tentang hal itu dan berharap dapat membantu anda.

Mengapa pesakit telah mengalami dialisis beberapa bulan tetapi fungsi buah pinggang mempunyai kesihatan tidak bertambah baik?

Dialisis adalah satu rawatan yang outsources fungsi buah pinggang yang gagal. Ia sering diperlukan apabila seseorang membangunkan ESRD (penyakit buah pinggang peringkat akhir) dan masa, salah satu telah hilang 85 ke 90 peratus fungsi buah pinggang. Terapi ini dapat memastikan tubuh anda seimbang kerana buah pinggang rosak anda sendiri tidak dapat melakukan pekerjaan mereka juga. Tetapi ia tidak boleh membaiki kerosakan buah pinggang atau memperbaiki fungsi buah pinggang, maka itulah sebabnya mengapa pesakit telah mengalami dialisis beberapa bulan tetapi tiada pembaikan dalam fungsi buah pinggang.

Kenapa air kencing adalah kurang selepas mengambil dialisis?

Anda tahu bahawa buah pinggang memainkan peranan yang penting dalam menghasilkan air kencing, jadi apabila buah pinggang rosak ia tidak dapat berfungsi seperti sebelum ini, jadi output air kencing akan terjejas. Bagi orang-orang yang mengambil dialysis, fungsi buah pinggang mereka akan merosot hari demi hari, jadi air kencing akan menjadi kurang dan kurang. Hanya selepas memperbaiki fungsi buah pinggang, air kencing akan meningkat juga.

Osmotherapy perubatan mikro-Cina seperti terapi yang berkesan dalam merawat penyakit buah pinggang boleh membantu orang-orang yang mengalami dialisis hidup lebih baik, di samping itu, ia boleh membantu untuk mengurangkan masa dilaysis dengan memperbaiki fungsi buah pinggang.

Sebelum ini:Bagaimana untuk melegakan darah beku yang disebabkan oleh dialisis

Artikel seterusnya:Boleh dialisis merawat kegagalan buah pinggang dari sebab-sebab yang asas

Tag: Dialisis Fungsi buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat