WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Patut fasa 4 pesakit penyakit buah pinggang dengan GFR dialisis mengambil 20

2018-08-19 10:27

S: doktor dear, saya paient dengan penyakit buah pinggang. Laporan ujian menunjukkan bahawa GFR saya sekarang 20, jadi saya ingin tahu Adakah saya perlu meluangkan dialisis sekarang? Doktor saya telah ditetapkan saya sesetengah ubat untuk mengawal penyakit ini, jadi Adakah mungkin bahawa saya mengambil ubat-ubatan dan bukan untuk mengambil dialisis?

J: gembira untuk membantu anda. Anda mengatakan bahawa anda GFR adalah 20, supaya cara anda akan masih dalam peringkat 4 penyakit buah pinggang Jika ya. Pada masa ini, keadaan buah pinggang anda boleh maju ke dua arah yang bertentangan. Jika keadaan buah pinggang anda merosot tambahan, anda perlu memulakan dialisis. Seperti yang anda tidak begitu muda, Hasilnya ialah kita semua mahukan sedikit. Di sisi yang berlawanan, jika anda boleh mendapatkan rawatan yang berkesan dan tepat pada masanya, anda akan pasti mempunyai renal functionimprovement. Dengan cara itu, anda perlu tidak tidak mengambil dialisis apa-apa lagi.

Bercakap jujur, ianya tidak mustahil untuk buah pinggang anda untuk kembali semula ke biasanya berfungsi 100%. Walau bagaimanapun, ini adalah banyak tisu-tisu buah pinggang dan sel-sel yang boleh diterbalikkan untuk berfungsi biasanya. Apabila fungsi buah pinggang anda boleh jadi lebih baik fungsi ginjal 50%, anda boleh hidup yang biasanya hidup tanpa bermulanya dialisis. Itulah sebabnya mengapa orang masih boleh hidup normal walaupun satu buah pinggang yang didermakan.

Ubat-ubatan semasa anda hanya boleh membantu mengurangkan tahap kalium dan mengawal beberapa othersymptoms. Walau bagaimanapun, mereka tidak mampu untuk memulihkan glomeruli yang cacat dan menterbalikkan kerosakan buah pinggang. Seperti yang kita telah telah merawat ramai pesakit, supaya kami boleh membantu anda dalam merawat penyakit anda, keadaan anda Perubatan Cina boleh membantu. Dengan bantuan ubat-ubatan Cina, fungsi buah pinggang anda boleh diperbaiki oleh itu untuk mengelakkan dialisis.

Sebelum ini:Apa rawatan negara boleh mengurangkan masa dialisis

Artikel seterusnya:Akan dialisis mendorong kebas di kaki

Tag: Dialisis Penyakit buah pinggang peringkat 4

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat