WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Apa rawatan negara boleh mengurangkan masa dialisis

2018-08-19 10:30

Apakah rawatan yang boleh mengurangkan masa dialisis? Apabila pesakit penyakit buah pinggang dengan alasan utama yang berbeza memasuki penyakit buah pinggang peringkat akhir, mereka terpaksa menerima dialisis. Tetapi anda tahu dialisis sebagai sebuah kehidupan-mengekalkan rawatan akan membawa kepada banyak kesan sampingan, jadi lebih dan lebih pesakit mengadu tentang hal itu.

Apa itu dialisis?

Lazimnya bercakap, dialisis adalah satu terapi gantian untuk buah pinggang. Anda tahu buah pinggang melakukan tugas-tugas yang banyak seperti pembersihan toksin dan sisa daripada badan dan membuang ia seperti air kencing, membetulkan tekanan darah tinggi dan membantu dalam penghasilan sel darah merah. Jika buah pinggang gagal berfungsi, dialisis perlu menggantikannya. Dialisis tumpuan mengeluarkan beberapa bahan buangan yang tertentu dan telah digunakan tidak menghapuskan unsur-unsur yang besar dengan bahan-bahan toksik. Sementara itu ia mempunyai tiada penggunaan membaiki kerosakan buah pinggang, memperbaiki fungsi buah pinggang dan melambatkan perkembangan penyakit buah pinggang.

Apakah rawatan yang boleh mengurangkan masa dialisis?

Ubat-ubatan Cina mempunyai sejarah panjang dalam merawat penyakit buah pinggang dari perspektif akar. Perubatan Cina adalah inovasi perubatan tradisional Cina, ia boleh mengembang saluran darah, anti-keradangan dan anti pembekuan ia meresap dan mengurai extracellular matrix. Ubat-ubatan Cina di dalamnya dapat diproses ke dalam dua beg dan mengusahakan BL 23 Acupoint, yang merupakan satu akses khas untuk ubat-ubatan Cina yang diaktifkan.

Dalam satu perkataan, perubatan Cina mempunyai fungsi mengeluarkan stasis, mengawal selia sistem darah, membaiki kerosakan buah pinggang dan memulihkan fungsi buah pinggang. Oleh yang demikian, dengan bantuan terapi ini zaman dialysis boleh dikurangkan secara beransur-ansur. Jika pesakit bertuah cukup mereka boleh berpeluang untuk menyingkirkan dialisis.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut tentang bagaimana xChinese ubat-ubatan untuk mengurangkan masa dialisis atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat penyakit buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Adakah mungkin untuk pesakit kegagalan buah pinggang untuk dapatkan Off dialisis

Artikel seterusnya:Patut fasa 4 pesakit penyakit buah pinggang dengan GFR dialisis mengambil 20

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat