WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Adakah mungkin untuk pesakit kegagalan buah pinggang untuk dapatkan Off dialisis

2018-08-18 10:14

Adakah mungkin untuk pesakit kegagalan buah pinggang untuk dapatkan Off dialisisAdakah mungkin untuk pesakit kegagalan buah pinggang untuk mendapatkan dialisis selepas mengambil beberapa bulan? Bagi kebanyakan pesakit kegagalan buah pinggang, mereka boleh mendapatkan peluang untuk mendapatkan dialisis tetapi mereka tidak dapat berhenti dengan cepat. Apa yang lebih penting, mereka perlu mencari beberapa rawatan alternatif sebelum mereka berhenti dialisis.

Mengapa pesakit kegagalan ginjal mahu menghentikan dialisis?

Anda tahu dialisis adalah salah satu terapi yang paling biasa, ia boleh melegakan gejala-gejala yang disebabkan oleh kegagalan buah pinggang dengan melakukan sebahagian kerja buah pinggang. Tetapi ia tidak boleh membaiki buah pinggang rosak atau melindungi orang-orang yang sisa dari kerosakan selanjutnya, iaitu ia tidak boleh menyelesaikan masalah buah pinggang dari puncanya. Selain itu, panjang-terma dialisis akan membawa banyak-kesan sampingan, yang akan membuatkan pesakit lebih menyakitkan, jadi pesakit kegagalan ginjal ingin berhenti.

Apakah rawatan boleh membantu mendapatkan pesakit kegagalan buah pinggang kira dilaysis?

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu inovasi perubatan tradisional herba Cina, ia boleh menjadi alternatif yang baik dialisis. Ia boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang menyingkirkan dialisis secara beransur-ansur dengan memperbaiki fungsi buah pinggang mereka. Apatah lagi, ia boleh menggalakkan: peredaran darah dan menghilangkan toksin dan stasis daripada darah melalui kaedah temubual anti, anti radang, anti pembekuan dan membesarkan saluran darah.

Dengan bantuan terapi ini, pesakit-pesakit yang berada di peringkat awal penyakit buah pinggang boleh mempunyai peluang kembali kepada kehidupan normal. Bagi orang-orang yang berada di peringkat yang lebih maju, mereka mungkin kehilangan peluang kembali kepada kehidupan normal, tetapi mereka juga dapat hidup orang biasa dan menikmati kehidupan yang bermutu.

Jika anda mahu untuk mendapatkan dialisis atau perlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk menurunkan aras fosforus semasa berada di dialisis

Artikel seterusnya:Apa rawatan negara boleh mengurangkan masa dialisis

Tag: kegagalan buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat