WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Bagaimana untuk menurunkan aras fosforus semasa berada di dialisis

2018-08-08 11:19

Bagaimana untuk menurunkan aras fosforus semasa berada di dialisisBagaimana untuk menurunkan paras fosforus semasa berada di dialisis? Pakar-pakar berkata, jika anda ingin menyelesaikan masalah ini, anda perlu tahu sebab-sebab asas yang jelas.

Mengapa fosforus serum meningkat kepada tahap tinggi?

Di peringkat awal kegagalan buah pinggang, nutritions tambahan tersebut akan keluar dari badan melalui buah pinggang. Dengan penurunan GFR, nutrations lebih banyak tambahan akan membina di dalam darah, selepas mengambil makanan terlalu banyak dengan Phosphorusthen tinggi, hiperphosphatemia akan ditubuhkan.

Bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini?

Dialisis dan pemakanan akan membantu untuk mengurangkan tahap tinggi fosforus tapi tidak cukup, jadi menjadi pengikat fosfat dalam terutamanya cara. Tetapi disebabkan oleh kesan sampingan, orang yang mencari beberapa cara baru. Perubatan herba Cina sebagai sejenis cara semula jadi, ia bukan sahaja boleh mengurangkan tahap tinggi fosforus serum tetapi juga boleh mengurangkan kesan sampingan dialisis, tetapi ia akan mengambil masa yang lama. Jadi untuk menyelesaikan masalah ini, pakar-pakar mencipta satu siri rawatan baru yang berasaskan perubatan herba Cina tradisional, antaranya Osmothrerapy perubatan mikro-Cina adalah yang paling berkesan.

Bagaimana boleh mikro-Cina perubatan Osmotherapy mengurangkan aras fosforus?

Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu inovasi perubatan herba tradisional Cina, ia boleh rendahkan dan aras fosforus dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Untuk menjadi terus terang, ia juga boleh melegakan lain kesan sampingan dialisis. Jika pesakit boleh mengambil rawatan ini tepat pada masanya, mereka juga boleh mendapatkan peluang untuk menyingkirkan dialisis.

Jika anda ingin tahu maklumat lanjut mengenai mikro-Cina perubatan Osmotherapy atau mahu melegakan kesan-kesan sampingan tersebut dialisis, anda boleh menghantar email kepada kami atau tinggalkan mesej di bawah, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Mengapa tahap Creatinine kekal tinggi selepas dialisis dan bagaimana ia mengurangkan

Artikel seterusnya:Adakah mungkin untuk pesakit kegagalan buah pinggang untuk dapatkan Off dialisis

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat