WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Mengapa tahap Creatinine kekal tinggi selepas dialisis dan bagaimana ia mengurangkan

2018-08-07 14:14

Mengapa tahap Creatinine kekal tinggi selepas dialisis dan bagaimana ia mengurangkanMengapa tahap creatinine kekal tinggi selepas dialisis dan bagaimana untuk mengurangkan ia? Dialysisis dipanggil buah pinggang tiruan, kerana ia boleh menggantikan rosak buah pinggang untuk mengeluarkan sisa, lebihan air dan toksin daripada badan. Secara umumnya, dialisis mempunyai kesan yang ketara dan cepat dalam merendahkan tahap creatinine tinggi. Tetapi beberapa kali orang akan mendapati bahawa mereka creatinine tahap penginapan tinggi selepas dialisis, jadi mereka bimbang tentang hal itu.

Mengapa tahap creatinine kekal tinggi selepas dialisis?

Terdapat dua terutamanya menyebabkan tahap tinggi creatinine selepas dialisis:

Yang pertama adalah dialisis tidak mencukupi, yang bermaksud dialisis tidak memadam creatinine daripada darah sepenuhnya. Jangka panjang dialisis tidak mencukupi adalah lebih cenderung untuk menyebabkan beberapa komplikasi mengancam nyawa.

Kedua ialah pesakit creatinine peringkat goes up antara dua rawatan dialisis. Dialisis adalah satu Terapi penggantian buah pinggang dan bukannya membaiki rosak buah pinggang, jadi ia boleh hanya mengurangkan tahap tinggi creatinine pesakit buat sementara waktu dan serum creatinine naik dengan mudah antara selang dialisis. Agar tahap creatinine bertingkat turun dan mengekalkan stabil untuk jangka masa yang panjang, membaiki buah pinggang rosak dan peningkatan fungsi buah pinggang adalah satu kemestian.

Bagaimana untuk menurunkan creatinine tinggi tanpa dialisis?

Seperti yang kita sebutkan di atas jika pesakit ingin mengekalkan tahap creatinine, mereka perlu membaiki buah pinggang rosak dan memperbaiki fungsi buah pinggang. Osmotherapy perubatan mikro-Cina sebagai salah satu kombinasi sempurna ubat herba tradisional Cina dan perubatan Barat, ia boleh membantu pesakit untuk mencapai matlamat ini.

Sebelum ini:Apakah ia kemungkinan untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil satu bulan

Artikel seterusnya:Bagaimana untuk menurunkan aras fosforus semasa berada di dialisis

Tag: Creatinine Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat