WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Apakah ia kemungkinan untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil satu bulan

2018-08-07 14:13

Apakah ia kemungkinan untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil satu bulanAdakah mungkin untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil satu bulan? Seperti yang kita semua tahu buah pinggang adalah organ yang paling penting ekskretasi yang terdiri daripada sejumlah besar pembuluh darah. Sementara itu, ia adalah organ dengan kecenderungan yang sangat kuat, jadi ia mempunyai Afiniti yang kuat bagi kompleks imun. Apabila buah pinggang masalah, fungsi akan menurun secara beransur-ansur. Kemudian, dialisis akan permintaan untuk membantu buah pinggang untuk bekerja.

Kenapa fungsi buah pinggang menurun?

Oleh kerana sel-sel buah pinggang berada dalam keadaan Hypoxic ischemic dan mereka tidak dapat menjalankan fungsi mereka masing-masing, yang membawa kepada banyak bahan berbahaya yang terkumpul di dalam darah pesakit. Dengan begitu banyak toksin dalam darah pesakit, bukan sahaja buah pinggang mereka tetapi juga mereka yang lain-lain organ akan rosak secara beransur-ansur.

Adakah mungkin untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil itu satu bulan?

Akan terus terang, bagi pesakit yang hanya mengambil dialisis satu bulan, mereka masih mempunyai peluang untuk membuangnya. Terutamanya, bagi pesakit dengan output air kencing biasa dan tiada gejala-gejala serius dan jelas dalam badan anda.

Secara amnya, semakin lama pesakit mengambil dialisis, rendah fungsi buah pinggang mereka akan. Jadi sebagai pesakit kegagalan buah pinggang jika anda menjalankan dialisis sekarang, anda akan lebih baik mencuba yang terbaik untuk menyingkirkan ia tepat pada masanya.

Apakah rawatan yang boleh membantu pesakit kegagalan buah pinggang menyingkirkan dialisis?

Untuk rawatan, saya cadangkan mikro-Cina perubatan Osmotherapy kepada anda. Ia adalah sejenis inovasi perubatan tradisional herba Cina. Dengan bantuan rawatan ini, pesakit yang berada di peringkat awal penyakit buah pinggang boleh mendapatkan peluang untuk hidup lebih baik tanpa dialisis. Bagi pesakit yang telah mengambil dialisis mereka masih boleh mendapatkan peluang untuk membuangnya sebagai buah pinggang mereka berfungsi lebih baik.

Sebelum ini:Boleh fungsi buah pinggang 41% mengelakkan dialisis?

Artikel seterusnya:Mengapa tahap Creatinine kekal tinggi selepas dialisis dan bagaimana ia mengurangkan

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat