WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Rawatan Penyakit Ginjal > Dialisis >

Boleh fungsi buah pinggang 41% mengelakkan dialisis?

2018-08-07 14:11

Boleh fungsi buah pinggang 41% mengelakkan dialisis?Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan fungsi buah pinggang 41% mengelakkan dialisis? Seperti yang kita semua tahu dialisis sebagai salah satu cara yang paling biasa untuk melegakan simptom kegagalan buah pinggang, ia juga akan membawa beberapa kesan sampingan. Tetapi pada hari-hari kita orang semakin bimbang dengan kualiti hidup, jadi mereka mencari beberapa rawatan lain yang lebih selamat dan cekap.

Adakah terdapat apa-apa cara boleh membantu pesakit kegagalan ginjal mengelakkan dialisis?

Terus terang, di masa lepas, pemindahan buah pinggang adalah satu-satunya cara untuk menggantikan dialisis. Tetapi kami hari, dengan teknologi yang dibangunkan, pakar-pakar telah mencipta satu siri terapi berdasarkan ubat-ubatan Cina tradisional yang boleh membantu pesakit kegagalan ginjal mengelakkan dialisis dengan memperbaiki fungsi buah pinggang. Tetapi keadaan pesakit perlu mengambil terapi tersebut sebelum buah pinggang mereka benar-benar berlaku kegagalan.

Boleh pesakit kegagalan buah pinggang dengan fungsi buah pinggang 41% mengelakkan dialisis?

Malah, apabila tisu-tisu buah pinggang pergi nekrosis mereka boleh tidak diperbaiki. Itulah sebabnya untuk mengatakan selagi tisu-tisu buah pinggang tersebut tidak nekrosis mereka boleh diperbaiki dengan rawatan tepat pada masanya.

Bagi pesakit dengan fungsi buah pinggang 41% walaupun mereka buah pinggang rosak dalam beberapa tertentu, tetapi tidak tersangkut atau rosak sepenuhnya, jadi mereka masih berpeluang untuk memperbaiki fungsi buah pinggang dengan membaiki orang rosak orang-orang dan melindungi saki-baki orang-orang dari kerosakan selanjutnya.

Jika anda mahu mengelakkan dialisis atau memerlukan sebarang bantuan dalam merawat kegagalan buah pinggang, anda boleh menghantar email kepada kami, kami akan sedaya upaya untuk membantu anda.

Sebelum ini:Bagaimana untuk merawat jangkitan di dialisis

Artikel seterusnya:Apakah ia kemungkinan untuk menyingkirkan dialisis bagi pesakit yang telah diambil satu bulan

Tag: Dialisis

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat