WhatsApp:008615226572289 kidneytreatment@hotmail.com googlesitemap

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat

Rumah > Jenis Penyakit Ginjal > Batu buah pinggang > Batu buah pinggang Diet >

Batu buah pinggang dan air magnet

2017-12-22 18:50

Batu buah pinggang dan air magnetAir magnet adalah sejenis air yang menjadi magnet oleh medan magnet. Ianya menghasilkan dengan magnetizer dan digunakan dalam industri, pertanian, perubatan dan lain-lain Wilayah. Ia memberikan banyak kelebihan bagi orang-orang hidup.

Dalam kehidupan seharian kita, air magnet digunakan untuk membasuh muka, membasuh kepala dan mandi boleh dandanan rambut; air magnet digunakan untuk mencuci pakaian boleh menyimpan air dan detergen; penggunaan air magnet memasak makanan yang benar-benar lazat; menggunakan ubat-ubatan direbus air magnet, kesan racun makhluk perosak akan meningkat; penggunaan air magnet boleh mengalih keluar yang berkerak perkakas rumah.

Air magnet telah jelas pensterilan, kerap minum air magnet boleh melindungi lambung, pencegahan dan penyembuhan ulser tekanan gastroenteric, penggunaan air magnet berkumur boleh merawat penyakit periodontal, mencegah penyakit lisan dansementara itu, ia boleh merawat gatal kulit dan beriberi.

Kerap minum air magnet boleh sistem penghadaman, sistem endokrin, fungsi saraf,sistem peredaran darah tubuh manusia biasa. Menyeluruh meningkatkan keupayaan tahan penyakit dan anti-penuaan.

Selepas amalan jangka panjang membuktikan bahawa air magnet boleh meningkatkan hasil tanaman melalui merendam benih, bercambah penanaman, penanaman bercambah.

Dalam perubatan, air magnet boleh membunuh semua jenis bakteria dan virus, sementara itu, ia boleh merawat banyak penyakit, seperti penyakit perut, tekanan darah tinggi, sejuk dan sebagainya, sering minum air magnet boleh meningkatkan daya imuniti, pelemahan hidrologi darah, melembutkan salur darah darah-lemak , mengurangkan lemak dalam darah, mengurangkan darah Seluar, mencegah dan rawatan penyakit kardiovaskular dan serebrovaskular dan membuat orang lebih banyak kesihatan.

Di samping itu, air magnet yang berurusan dengan dengan medan magnet yang statik boleh oxalate kalsium pemisahan dan kalsium karbonat batu buah pinggang, airjadi, magnet mempunyai fungsi decompose dan membuang batu, jadi, pesakit dengan batu ginjal boleh mendapat manfaat daripada magnet air. Walau bagaimanapun, air magnet yang berurusan dengan dengan kekuatan magnetizing bidang bolehmempromosikan ion kalsium "Co-repressors" menyingkir dan menggalakkan penghabluran daripada ketidakstabilan kalsium, jadi, kepada pesakit tua dengan rarefaction tulang, mereka tidak sepatutnya minum air magnet. Apakah air yang lebih banyak,magnet telah menghalang kesan escherichia coli dan saccharomycetes, jadi, untuk pesakit dengan pucuk gastrousus, mereka harus mengelak daripada ia.

Sebelum ini:TIDAK

Artikel seterusnya:Jus kranberi menghalang batu buah pinggang

Tag: diet makanan air batu buah pinggang diet batu buah pinggang

Hubungi kami

Nama:
umur:
negara:
jantina:
E-mel:
Telefon:
WhatsApp:
Penyakit buah pinggang:
Mesej:
 

Hubungi saya

Terdapat rawatan maklumat untuk kegagalan buah pinggang, tanpa dialisis dan pemindahan buah pinggang. anda boleh mendapatkan maklumat percuma.Tambahkan saya dalam WhatsApp atau wechat.

Whatsapp Wechat